Seuraa minua

Yhteys

Osoite

010 237 700

Taitoniekantie 9 H, 40740 Jyväskylä, Finland | Polttolinja 1, 40520 Jyväskylä, Finland

041 5466498

©2018 by Naprapaatti Ossi Häkkinen. Proudly created with Wix.com

Niskakipu

Niskakipuun saattaa alkaa äkillisesti jonkin tietyn liikkeen tai asennon seurauksena tai se voi olla hiljalleen kehittyvä oireilu kireydestä kivuksi. Niskakipu voi voimistua jonkin niskan liikkeen tai asennon aikana tai se voi olla jatkuvaa epämiellyttävää tuntemusta. Niskakipua voidaan hoitaa tehokkaasti manuaalisella terapialla ja harjoittelulla.

Niskakivun tutkiminen

Kun tulet ensimmäistä kertaa vastaanotolleni niskakivun kanssa, teen sinulle perusteellisen alkuhaastattelun ja kliinisen tutkimuksen. Haastattelulla selvitetään niskakivun alkamisajankohtaa, alkutapaa ja sairaushistoriaasi. Kliinisellä tutkimuksella kartoitetaan kaularangan ja rintarangan liikkuvuutta, pehmytkudosten tilaa sekä kaularankaan liittyvän hermoston ja verisuonirakenteiden tilaa. Alkuhaastattelun ja kliinisen tutkimuksen perusteella päätän kuinka niskakipuasi lähdetään hoitamaan ja kuntouttamaan sinun tavoitteesi huomioiden.

Niskakivun hoito ja kuntoutus

Niskakipua voidaan hoitaa monella tapaa. Itse perustan hoitoni tieteellisesti tutkittuihin menetelmiin, joita nykytiedon valossa ovat manuaalinen terapia, terapeuttinen harjoittelu ja joissain määrin fysikaaliset hoidot, kuten akupunktio. Niskakipuun liittyvää kaularangan jäykkyyttä ja liikerajoituksia voidaan hoitaa tehokkaasti nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiokäsittelyillä ja lihasten jännittyneisyyttä erilaisilla pehmytkudostekniikoilla. Oikein suunnitellulla terapeuttisella harjoittelulla kuntoutat niskakipuasi tehokkaasti itse, parantamalla liikkuvuutta ja niskan hallintaa sekä lisäämällä lihasvoimaa. 

Älä siis kärsi enää niskakipujesi kanssa - annetaan niille lähtöpassit!