Naprapatian 3 ja 5 kerran hoitopaketit

Hae helpotusta kipuun ja jäykkyyteen, paranna toimintakykyäsi ja mielialaasi. Tee liikkumisesta kivuttomampaa ja mielekkäämpää. Palaa taas lempiharrastukseesi.

Manuaalista terapiaa, kivunhoitomenetelmiä ja henkilökohtainen harjoitusohjelma, jota seurataan ja päivitetään säännöllisesti.

Asiakaslähtöistä ja tehokasta hoitoa, jossa sinun tarpeesi ja tavoitteesi otetaan huomioon.

Helpotusta kipuun ja parempaa toimintakykyä

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat suurimpia terveydellisiä ongelmia, jotka aiheuttavat sairauspoissaoloja ja sitä kautta valtavia kustannuksia vuosittain.

 

Puhumattakaan siitä, mitä kipu aiheuttaa siitä kärsivälle henkilölle. Arkiset askareet vaikeutuvat, liikkuminen muuttuu vaivalloiseksi, unenlaatu kärsii ja mieliala heikkenee. Tässä vain muutamia asioita, joita kipu saa aikaan.

 

Naprapaatin vastaanotolla yhdistyvät passiivinen ja aktiivinen terapia, joiden avulla kipuun ja muihin oireisiin saadaan helpotusta ja toimintakyky sekä elämänlaatu lähtee nousuun.

Olen työskennellyt vastaanotolla yli 7 vuotta, hoitaen hyvällä menestyksellä eri ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelinongelmia. Vastaanotoltani apua ovat saaneet mm. urheilijat, aktiiviliikkujat ja aivan tavalliset työikäiset ihmiset.

3 ja 5 kerran Naprapatian hoitopaketit

Ei kipulääkkeitä ja odottelua, vaan tehokasta, tarkkaa ja turvallista hoitoa ja kuntoutusta.

 • 3-5 kertaa naprapaatin 45-60 minuutin vastaanottokäynti

 • Ensimmäisellä kerralla aina perusteellinen tilanteen alkukartoitus ja tutkiminen, hoitosuunnitelman tekeminen ja itse hoidon aloitus

 • Manuaalista terapiaa eli lihas- ja nivelkäsittelyä, akupunktiota, fysikaalista terapiaa ja henkilökohtainen harjoitusohjelma kotiin tai kuntosalille

 • Hoidon seuranta ja harjoitusohjelman päivitys 1-2 kertaa hoitojakson aikana

 • Ohjeistus ja neuvonta mm. työ- ja nukkumisergonomiaan

Naprapaatilla olet hyvissä käsissä

 • 4 vuoden kattava koulutus ja kokemus takaavat tarkan, turvallisen ja tehokkaan hoidon

 • Manuaalisella terapialla lievitetään kipua, parannetaan liikkuvuutta nivelissä, rentoutetaan pehmytkudoksia ja rauhoitetaan hermostoa

 • Akupunktiota ja fysikaalista terapiaa voidaan käyttää tarpeen mukaan kivunhoidon lisätoimenpiteenä

 • Henkilökohtaisella harjoitusohjelmalla kuntoutat itse kroppaasi ja laitat toimintakyvyn kuntoon sekä parannat elämänlaatua

Hinnasto hoitopaketeille:

 • 3x45 min. 175 euroa

 • 3x60 min. 190 euroa

 • 5x45 min. 295 euroa

 • 5x60 min. 320 euroa

Bonuksena nyt 29.2.2020 saakka ilmainen 30 minuutin naprapaatin konsultaatio sinulle tai läheisellesi.

Olen työskennellyt vastaanotolla yli 7 vuotta, hoitaen hyvällä menestyksellä eri ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelinongelmia. Vastaanotoltani apua ovat saaneet mm. urheilijat, aktiiviliikkujat ja aivan tavalliset työikäiset ihmiset.

Haluatko siis helpotusta kipuihisi, parempaa liikkuvuutta, korkeampaa toimintakykyä ja kohennusta mielialaan?

Henkilökohtainen harjoitusohjelma ei tarkoita monen sivun monistenippua, joita sinun tulee noudattaa orjallisesti päivästä toiseen. Harjoitusohjelma suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi ja siinä hyödynnetään niitä välineitä, joita sinulla on helposti saatavilla. Tärkein harjoitusväline on oma kehosi.

Harjoitusohjelma pitää sisällään 3-5 harjoituskertaa viikossa, sinun valintasi ja elämäntilanteesi mukaan. Harjoitella voit kotona tai kuntosalilla miten sinulle parhaiten sopii.

Hoitokertoja on alkuun 1-2 kertaa viikon välein ja sen jälkeen harvemmin riippuen siitä minkä pituisen hoitopaketin valitset.

Nyt on siis aika laittaa kroppaa kuntoon

Varaa aikasi nyt! Ensimmäisellä kerralla katsomme mikä olisi juuri sinun tilanteeseesi sopiva hoitopaketti. Älä kärsi enää turhaan kipujesi kanssa! Naprapaatilla olet hyvissä käsissä!

Seuraa minua

Yhteys

Osoite

010 237 700

041 5466498

Taitoniekantie 9 H, 40740 Jyväskylä, Finland | Polttolinja 1, 40520 Jyväskylä, Finland

©2018 by Naprapaatti Ossi Häkkinen. Proudly created with Wix.com