Ennaltaehkäisy

Tuki- ja liikuntaelinsairauksissa sekä urheilu- ja rasitusvammoissa kaikista tehokkainta hoitoa on ennaltaehkäisy. Tämä tarkoittaa ongelmien ennakoimista ja niiden huomioimista arjessa. 

Ennaltaehkäisyyn liittyy monia huomioon otettavia asioita. Tuki- ja liikuntaelimistöön liittyen ennaltaehkäisyn tärkeimpiä asioita ovat oikeanlainen ja riittävä liikunta, terveelliset elämäntavat, riittävä lepo ja henkisestä hyvinvoinnista huolehtiminen. Lisäksi nämä kaikki asiat pitäisi olla tasapainossa, jotta kaikista saatava hyöty pystyttäisiin optimoimaan. Kukaan meistä ei ehkä koskaan pääse kaikissa ennaltaehkäisyyn liittyvissä asioissa aivan parhaalle tasolle, mutta laittamalla näitä asioita kuntoon päästään riittävälle tasolle, jotta voidaan selvitä ilman suurempia kipujaksoja ja toimintakyvyn heikkenemistä.

Naprapaatti voi auttaa ennaltaehkäisyssä

Naprapaatin vastaanotolla ennaltaehkäisy voi olla liikkuvuuksien, lihastasapainon ja lihasvoimien kartoitusta, työ- ja vapaa-ajan ergonomian suunnittelua sekä mielekkäiden liikuntatapojen kartoittamista. Vastaanotolla voidaan suunnitella harjoitusohjelma kotiin tai kuntosalille, johon yhdistetään aerobista liikuntaa sopivalla tavalla. Lisäksi voidaan käydä läpi ergonomisia työtapoja, nukkumisergonomiaa ja tehdä manuaalista käsittelyä sekä muuta terapiaa ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa.

Seuraa minua

Yhteys

Osoite

010 237 700

041 5466498

Taitoniekantie 9 H, 40740 Jyväskylä, Finland | Polttolinja 1, 40520 Jyväskylä, Finland

©2018 by Naprapaatti Ossi Häkkinen. Proudly created with Wix.com